Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

‘Jači od korone’ – sudjelujte u vir(tu)alnoj utrci!

Ne žele kršiti sigurnosne preporuke, ali poručuju kako im nitko neće zabraniti da trče

Ne žele kršiti sigurnosne preporuke, ali poručuju kako im nitko neće zabraniti da trče

Iz dana u dan povećava se broj otkazanih ili odgođenih utrka. Cijelo proljeće bi zaljubljenici u sport, a prije svega trčanje mogli biti bez ozbiljnog utrkivanja, a to je jako teško. Iz ovih razloga sportski portali 3sporta.com i utrka.com organiziraju virtualnu utrku JAČI OD KORONE! Ne žele kršiti pravila i sigurnosne preporuke, ali poručuju kako im nitko neće zabraniti da trče.

JAČI OD KORONE! je virtualna utrka, znači da se nitko neće okupiti na jednom mjestu, štoviše, svi neće ni trčati u isto vrijeme. No trčat će svi, u subotu 4. 4. 2020. godine u vrijeme koje vam najbolje odgovara.

Trčat će se dugo, kratko, brzo ili sporo, ako treba i hodat će se, planinariti ili samo prošetati – ako treba, trčat će se oko stola u dnevnom boravku.

Trčanjem druge oko sebe možete potaknuti na tjelesnu aktivnost, koja je jedan od najvažnijih faktora za očuvanje zdravlja, pa i smanjenje rizika od koronavirusa.

 

Pravila utrke:

Prijavom preko sustava utrka.com i uplatom startnine dobivate jedinstvenu trkačku dry fit majicu s logom utrke, koju svakom sudioniku šalju poštom na kućnu adresu. Zbog ogromnog interesa (do završetka pisanja ovog članka bilo je prijavljeno već 970 trkača iz cijele Hrvatske!) prijave su moguće još danas do podneva.

Cijena startnine je 50 kn. Cijena startnine pokriva troškove izrade majice, pakiranja i slanja na kućnu adresu trkača/trkačice.

Utrka se održava u subotu 4. 4. 2020. godine.

Trčati ili hodati možete taj dan u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Nije važno koliko istrčite ili prehodate, nije važno koliko ste brzi.

Možete trčati u gradu, u šumi, na atletskoj stazi, šetati parkom.

Rezultata utrke neće biti, nema prvih mjesta i nagrada. Ovo je utrka u kojoj je istinski važno jedino – sudjelovati.

Organizatorima je želja skupiti što više vaših fotografija s virtualne utrke. Pošaljite ih na mail jaciodkorone@gmail.com a sve pristigle fotografije će objaviti u jedinstvenom mega albumu ljudi koji su jači od korona virusa.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.