Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Grad Kutina osigurao sredstva za povećanje plaća djelatnicima DV Kutina

Plaće će biti veće za 8%

Plaće će biti veće za 8%

U sklopu radnog sastanka gradonačelnika Kutine Zlatka  Babića i ravnateljice Dječjeg vrtića Kutina Sandre Todorov koji se održao, danas u prostoru DV „Maslačak“ razgovaralo se o povećanju koeficijenata za djelatnike vrtića.

U odnosu na kolege iz okolnih vrtića u DV Kutina plaće  su manje što uzrokuje odlazak odgojitelja u obližnje gradove.

 

DSCN1848

 

Postignut je dogovor oko povećanja koeficijenta u prosjeku za 0.2, odnosno povećanje plaće u visini od oko 8%. Gradonačelnik je istaknuo kako je svjestan napora koji ulažu djelatnici Dječjeg vrtića u svakodnevan rad te stanja odgojitelja na tržištu rada.

 

 

Kako bi zadržali postojeću kvalitetu rada našeg Dječjeg vrtića nastojimo povećati koeficijente djelatnicima Dječjeg vrtića prosječno za 0.2, odnosno povećanje plaće za oko 8%.

 

 

Navedena sredstva su i planirana u proračunu. Ove promjene su najhrabrije jer iziskuju i najveća financijska sredstva te se nadam kako će ova mjera biti prepoznata kao briga za naše najmlađe građane, djelatnike i rad Dječjeg vrtića kao i za mlade obitelji u Gradu Kutini“ rekao je gradonačelnik Babić.

 

DSCN1868

 

Ravnateljica Dječjeg vrtića Kutina Sandra Todorov zahvalila se gradonačelniku Kutine Zlatku Babiću na potpori i razumijevanju vezano uz djelatnike Vrtića te postignutom dogovoru u vezi porasta koeficijenata za djelatnike Dječjeg vrtića. Ana Kurečić, sindikalna povjerenica izrazila je zadovoljstvo postignutim i spremnosti gradonačelnika za dogovorom oko poboljšanja uvjeta rada zaposlenika Dječjeg vrtića.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.