Capture

Odluku o radu gradske uprave Grada Novske zbog novonastale zdravstvene situacije donio je i Grad Novska. Više, zamjenik gradonačelnika Siniša Kesić

 

 

Dječji vrtić Radost nastavlja s radom na sve tri lokacije za roditelje i djecu koja ne mogu pronaći drugi oblik čuvanja. Mole se svi roditelji djece koja pokazuju bilo kakve simptome bolesti da ne dovode djecu u vrtić, ako ni u slučaju da netko u obitelji pokazuje iste simptome.

Dječji vrtić Radost umanjit će cijenu vrtića za one dane kada djeca nisu boravila u vrtiću i zbog toga nema potrebe više postavljati takve upite, napominju iz Grada Novske.

Gradonačelnik Novske Marin Piletić dodaje

 

 

Piletić poziva građane, ako je to moguće da financijske poslove obavljaju putem internet bankarstva, a ako nemaju tu mogućnost  neka pričekaju najmanje dva tjedna.

 

 

Molimo sve stanovnike da posjećuju zdravstvene ustanove samo u slučaju nužde, te da se upoznaju s radom hitne službe koja također radi prema posebnim uvjetima kao trijažno mjest, dodaje Piletić.

Grad Novska, gradske ustanove i poduzeća, Zajednica športskih udruga i Vatrogasna zajednica Grada Novske do daljnjega otkazali su sva okupljanja, natjecanja, treninge, sjednice kako bi onemogućili eventualno širenje virusa.

Preporučamo svim našim sugrađanima da smanje odlaske u trgovine, ugostiteljske objekte, ostale javne prostore u kojima je obično veća koncentracija ljudi te da se pridržavaju svih ostalih preporučenih mjera zaštite od širenja virus, zaključuje gradonačelnik Novske Marin Piletić.


 

DV Radost Novska nastavlja s radom za djecu za koju se ne može osigurati drugi oblik čuvanja
0.00(0 glasova)
Komentara(0)