Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Udruga vinograda i voćara “Škrlet” Popovača održala godišnju skupštinu

Kontinuirani rad već dvadeset godina

Kontinuirani rad već dvadeset godina

Na ovogodišnjoj skupštini Udruge vinogradara i voćara „Škrlet“ Popovača, osvrčući se na aktivnosti realizirane u protekloj godini, predsjednik Udruge Igor Kovačević podsjetio je na organizaciju nekoliko tematski različitih edukativnih predavanja koja su, naglasio je, bila vrlo posjećena od strane članstva Udruge.

Završetak berbe grožđa te vinskih radova na tradicionalan način Udruga „Škrlet“ proslavila je obilježavajući blagdan Svetog Martina, a među ostalim aktivnostima posebno se ističe i suoorganizacija manifestacije „Večer škrleta i moslavačke kuhinje”, koja je okupila preko 500 građana. U prosincu je obilježena 20.obljetnica postojanja udruge, te su tom prigodom dodjeljena i priznanja najzaslužnijima.

 

 

Image00007

 

Skupštinu Udruge vinogradara i voćara pozdravili su Zoran Jančar, predsjednik Udruge vinogradara „Lujo Miklaužić“ iz Kutine te gradonačelnik Popovače Josip Mišković.

 

 

Na brojnim aktivnostima članovima udruge čestitao je i zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec, koji je pritom najavio i nove projekte, u čijoj se realizaciji očekuje i učešće ove Udruge.

 

 

Predsjednik Udruge Igor Kovačević podjelio Zahvalnice najzaslužnijima u proteklom razdoblju, a ovim je putem podsjetio i kako je nedavno održano 3. ocjenjivanje mladih vina, te je pozvao sve vinare da se i oni okušaju, jer jedino analiziranjem i stručnim ocjenjivanjem, vinari mogu vidjeti na kojoj su razini.

 

Image00006


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.