Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

U tri naselja na području grada Popovače održat će se zborovi građana

Remećenje javnog reda i mira, “smrad” sa kompostišta u Strušcu, o investicijama…

Remećenje javnog reda i mira, "smrad" sa kompostišta u Strušcu, o investicijama...

U tri naselja na području grada Popovače idućih će se dana održati zborovi građana.

Na inicijativu Vijeća mjesnog odbora Potok će se večeras  s početkom u 18 sati u tamošnjem Pučkom domu održati Zbor građana Potoka, gdje će, kako je najavljeno, biti riječi o tekućim komunalnim potrebama i planiranim investicijama u ovom naselju.

Zbor građana Mjesnog odbora Donja Vlahinička bit će održan u prostoru Vatrogasnog doma u Donjoj Vlahiničkoj  sutra, u petak, 28.veljače  s početkom u 17.00 sati. Susret se organizira u cilju pronalaženja rješenja problematike učestalog remećenja javnog reda i mira od strane Roma odnosno stvaranja pretpostavki za kvalitetan i miran suživot u naselju Donja Vlahinička. Na Zbor su, pored predstavnika gradske uprave odnosno Gradskog vijeća Grada Popovače, pozvani i predstavnici Policijske postaje Kutina, Centra za socijalnu skrb Kutina kao i saborski zastupnik romske nacionalne manjine Veljko Kajtazi.

U ponedjeljak, 02. ožujka najavljen je Zbor građana Mjesnog odbora Stružec koji će biti održan u prostoru mjesnog Pučkog doma s početkom u 18 sati, a temeljem učestalih pritužbi mještana na nesnosan smrad koji se u posljednje vrijeme širi sa nedavno izgrađene kompostane u ovom naselju.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.