Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Stopostotni invalid Miloš Cvetanović kod petrinjskog gradonačelnika

Prije sedam godina obolio od virusnog meningitisa

Prije sedam godina obolio od virusnog meningitisa

Miloš Cvetanović iz Mošćenice stopostotni je invalid od 2013. godine kada je obolio od virusnog meningitisa. Tada je imao 29 godina i od faze u kojoj se uopće nije mogao micati, sada nakon brojnih terapija može pomicati sve udove i također pomalo hodati uz razna pomagala. Danas je njega i majku Goranku u Uredu gradonačelnika primio Darinko Dumbović sa svojim suradnicima.

 

IMG_17022020_125851_(900_x_700_piksel)

 

Grad Petrinja pomagao je Milošu i njegovoj majci u ovoj teškoj životnoj borbi, a planira to i u budućnosti, ne samo njima nego svima koji se nađu u sličnoj situaciji, rekao je gradonačelnik Dumbović te istaknuo da gradska uprava ima lift pa komunikacija invalida s gradom više nije problem kao prije.

 

 

Od velike pomoći za Miloša bila je robotski asisitirana fizikalna terapija koja se po prvi puta počela primjenjivati u Rehabilitacijskom centru u Dubrovniku, što je bio veliki izazov za pohađanje, kako opisuje Miloševa majka Goranka.

 

 

IMG_17022020_125910_(900_x_700_piksel)

 

Sam Miloš kaže kako je robotska asisitirana terapija koju je pohađao bila od velike pomoći i osjeća se bolje te je posebno zahvalio gradonačelniku na pomoći koju mu svih ovih godina pruža.

 

 


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.