Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Proglašeni najbolji sisački sportaši za 2019. godinu

Karlo Kodrić iz Hrvačkog kluba Sisak najbolji je sportaš prošle godine

Karlo Kodrić iz Hrvačkog kluba Sisak najbolji je sportaš prošle godine

U organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Siska održana je svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša za rezultate ostvarene u 2019. godini. Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i zamjenik gradonačelnice i predsjednik Zajednice sportskih udruga Marko Krička te zamjenik gradonačelnice Ivica Rendulić uputili su čestitke i uručili nagrade najboljim sportašima, klubovima i sportskim djelatnicima za 2019. godinu.

Nagradu za najboljeg sportaša u prošloj godini dodijeljena je Karlu Kodriću iz Hrvačkog kluba Sisak dok je najboljom sportašicom proglašena Nikolina Knežić iz Športsko streljačkog kluba HVIDR-a Sisak.

Najbolja ženska sportska ekipa je Športski streljački klub HVIDR-a, a najbolja muška ekipa Hrvački klub Sisak. U kategoriji najboljeg mladog sportaša nagrada je uručena Roku Malinu iz Rukometnog kluba Sisak dok je najbolji trener u prošloj godini Domagoj Orlić iz Rukometnog kluba Sisak.

Za iznimne rezultate u prošloj godini nagrade su dobili Športski plesni klub Top Step, Streljački klub gluhih „Sluh“ i Marijan Škledar iz ŠSK HVIDR-a.

Najuspješnija školska sportska društva su Školsko sportsko društvo Ribari (OŠ Braća Ribar) i Gimnazijalac (SŠ Gimnazija).

Zvonimir Jole Pavičić, Zvonko Perković, Husein Bobić i Nikola Bjelanović dobitnici su pak nagrade za dostignuća u razvoju sporta.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.