Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Najavljen “Siscia karneval 2020”

Audicija pjevačkih talenata je 9. veljače u GŠ “Frana Lhotke” Sisak u 15 sati

Audicija pjevačkih talenata je 9. veljače u GŠ "Frana Lhotke" Sisak u 15 sati

U zajedničkom partnerstvu Turističke zajednice Sisačko – moslavačke Županije i Arije kao idejnog, produkcijskog i realizacijskog suradnika, 24. veljače u 20:00 sati u dvorani Brezovica u Sisku, uz potporu HDS ZAMPA i HGU-a, kao i televizijsko emitiranje na javnoj televiziji, održava se originalna i jedinstvena glazbena manifestacija pod nazivom „Siscia karneval 2020”, a programski se vezuje za karnevalsko vrijeme godine. Najavljena je danas na tiskovnoj konferenciji u sjedištu Sisačko-moslavačke županije.

 

karneval_siscia0001

 

Zvonimir Žagar obrazložio je razloge zašto je za ovaj jedinstveni događaj odabrana Sisačko-moslavačka županija

 

 

karneval_siscia0003

 

Toni Eterović istaknuo je kako je cilj manifestacije promocija hrvatske popularne autorske glazbe, njenih uspješnih autora i izvođača, kao i prepoznavanje Sisačko-moslavačke županije kao sredine izvrsnosti i promicanja kulturno-glazbenih aktivnosti.

 

 

Arija je svojim stručnim iskustvom osmislila i osigurala glazbenu produkciju manifestacije koja ima popularni karakter, a povezuje poznate estradne umjetnike izvođače:

Neno Belan, Mia Dimšić, Marko Kutlić, NinaKraljić, Alen Vitasović, Ivana Banfić, Jole, Lidija Bačić, Davorin Bogović, Alka Vuica i Teška Industrija sa talentiranim glazbenim izvođačima iz lokalne zajednice čime bi približila i popularizirala manifestaciju publici. Potpora sisačko-moslavačke županije i župana Ive Žinića

 

karneval_siscia0007

 

 

Audicija pjevačkih talenata je u nedjelju, 09.veljače u 15 sati , u dvorani glazbene škole „Frana Lhotke” u Sisku, gdje će stručni mentorski tim izabrati desetero pjevača koji će dobiti priliku nastupiti sa zvijezdama na koncertu uz pratnju pop orkestra uživo pod ravnanjem glazbenog producenta Tonija Eterovića.

Ocjenjivački stručni žiri sastavljen od uvaženih članova s područja glazbe i medija bira najboljeg talenta kojeg Organizator nagrađuje sa glazbenom produkcijom u svom tonskom studiju Toneter. Također se bira najbolja maska ili kostim izvođača na sceni.

Program u trajanju oko  100 min (prilagođen za formu televizijskog emitiranja), vode šarmantni i zabavni voditelji s najavama po umjetničkom sinopsisu vezanom uz karnevalsku temu izmjenjujući se sa  interpretacijama uspješnica estradnih glazbenika i talenata.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.