Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Lidrano 2020.

Poznati su sudionici ovogodišnjeg LiDraNa na županijskoj razini, koji će se za Sisačko-moslavačku županiju održati u prostoru OŠ Zorke Sever u Popovači. Smotra literarnog, dramsko- scenskog i novinarskog  stvaralaštva završena je na gradskim/općinskim razinama.

 

Lidrano 1

 

LiDraNo se tradicionalno održava svake godine na školskoj, gradskoj, županijskoj i državnoj razini s ciljem poticanja individualnog i grupnog stvaralaštva te izražavanja na hrvatskom jeziku. Jedna od glavnih zadaća smotre je otkrivati, pratiti i poticati učenike koji su pokazali sklonost prema izražavanju i stvaranju na hrvatskom jeziku. Ovogodišnja smotra posvećena je Ivanu Gunduliću, najznačajnijem književniku hrvatskog baroka.

Darjan Vlahov, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport, čestitao je svim natjecateljima te istaknuo važnost sudjelovanja u smotri

 

 

Podsjetimo, županijski LiDraNo s kojeg će biti odabrani predstavnici  Sisačko-moslavačke županije za natjecanje na državnoj razini održat će se u petak, 13. ožujka s početkom u 9 sati u OŠ Zorke Sever u Popovači.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.