Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

JAK-u dva zlata na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete!

Prošlog vikenda, 8. i 9. veljače, Zageb je bio domaćin Dvoranskog Prvenstva Hrvatske za mlađe i starije kadete i kadetkinje, a među 600 mladih atletskih nada sudjelovali su i članovi Jasenovačkog atletskog kluba. Ni ovoga puta nisu izostali rezultati – osvojena su 2 naslova prvaka Hrvatske.

Viktor Barešić i Renato Kaurin bili su 7. i 11. u bacanju kugle kod starijih kadeta, Lana Radulović, Ira Sogonić i Dorotea Rajić osvojile su 14. 16. i 18. mjesto na 200 m kod starijih kadetkinja od 43 natjecateljice, a Petra Došlović je bila 13. u skoku u vis.

Kod mlađih kadeta Patrik Krmpotić osvojio je 7. mjesto u skoku u vis, a dvije uvjerljive pobjede i zlatne medalje osvojio je Mihael Prelesnik na 55 m prepone i skoku u vis kod mlađih kadeta.

“Realno, očekivali smo medalje za Mihaela, jer je prema dosadašnjim rezultatima bio među prva tri u svojim disciplinama. Međutim, tako  uvjerljive pobjede baš i nismo. Opet, jednako me vesele što su svi postigli osobne rekorde, što nam je pokazatelj da radimo dobro, iako i tu ima još puno mjesta za napredak” – komentirao je trener Neven Šepović.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.