20200124_130059

Predsjednik županijske organizacija HDZ-a Sisačko-mosolavačke županije Ivo Žinić, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a grada Popovače i potpredsjednik Županijske organizacije Roman Rosavec, kao i Ivan Celjak, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a grada Siska danas su na tiskovnoj konferenciji dali punu, javnu potporu predsjedniku HDZ-a i predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću.

O potpori aktualnom predsjedniku Ivo Žinić:

 

 

VideoCapture_20200124-133517

 

Svoju potporu aktualnom stranačkom predsjedniku na tiskovnoj konferenciji obrazložio je i Roman Rosavec:

 

 

VideoCapture_20200124-133541

 

I Ivan Celjak, predsjednik sisačkog HDZ-a, vjeruje u kontinuitet stranačke i državne politike uz vodstvo Andreja Plenkovića

 

 

Andrej Plenković je moderan europski političar, koji govori ono što treba, pred ljudima kojima treba i na mjestu na kojem to treba, dodaje Celjak

 

 

Naime, na poslijepodnevnoj sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a očekuje se odluka o datumu i postupcima za provedbu unutarstranačkih izbora.

Prema neslužbenim informacijama izbori bi se trebali održati 15. ožujka. HDZ bi tako za manje od dva mjeseca trebao dobiti novo vodstvo: predsjednika stranke, njegova zamjenika i četiri potpredsjednika.


 

Potpora predsjedniku HDZ-a i premijeru Andreju Plenkoviću
1.00(2 glasova)
Komentara(0)