Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Kutinski gradonačelnik obišao kutinsku Poslovnu zonu 1

Susreo se sa zaposlenicima tvrtke “Montažer-Smola d.o.o.”

Susreo se sa zaposlenicima tvrtke "Montažer-Smola d.o.o."

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić obišao je poslovnu zonu 1 u Kutini gdje se susreo i sa zaposlenicima tvrtke Montažer-Smola d.o.o.

Montažer-Smola d.o.o. je osnovan 1994. godine sa sjedištem u Kutini te se bavi montažom plinskih i vodovodnih instalacija. Kontinuiran rast bilježe godinama te su trenutno jedno od vodećih poduzeća s brojnim instalacijama opreme za marikulturu duž cijele hrvatske obale, ali i zemalja Sredozemlja.

 

DSCN0620

 

Nalaze se u poslovnoj zoni 1 gdje su se preselili kako bi mogli proširiti svoje poslovanje i konkurentnost, ne samo na domaćem nego i na sredozemnom tržištu. Josip Smola izrazio je zadovoljstvo odličnom suradnjom s Gradom Kutinom.

 

 

Gradonačelnik Grada Kutine g. Zlatko Babić izrazio je zadovoljstvo poslovnim aktivnostima tvrtke Montažer-Smola d.o.o. kao jedne od tvrtki koja je proširenjem postojećeg poslovanja dokaz pozitivnog poslovnog okruženja u samom gradu.

 

DSCN0617

 

Montažer-Smola ima velik spektar usluga, naročito usluge za uzgoj riba a potječe iz Središnje Hrvatske.

 

 

Velika je to pomoć gospodarstvenicima u prvim godinama njihovog rada, zaključio je kutinski gradonačelnik Zlatko Babić. Bitno je napomenuti kako poslovna zona I i II su gotovo postigle maksimalne kapacitete iskoristivosti, te se nove investicije usmjeravaju u Poslovnu zonu Kutina III na ulazu u naselju Krč, koja se prostire na veličinu cca 30.000 m2.

 

DSCN0604

 

Poslovna zona namijenjena je za obrtnike, male i srednje poduzetnike, te je ista predviđena za izgradnju objekata proizvodne djelatnosti, radionice i sličnim radno-intenzivnim djelatnostima koje potiču novo zapošljavanje i izradu, doradu ili servisiranje proizvoda.

 

DSCN0607

 

Uz to, postoji i industrijsko-logistička zona u kojoj je tek krenulo popunjavanje te i dalje stoji na raspolaganju svim zainteresiranim. Industrijsko-logistička zona prostire se na 74 ha formiranih u 7 parcela te je u stopostotnom vlasništvu Grada Kutine. Zona je predviđena za izgradnju logističkih terminala velikih površina, skladišno – manipulativnih objekata i industrijskih postrojenja.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.