Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Ulaganja u Poslovnu zonu Kutina III

Poslovna zona namijenjena je za obrtnike, male i srednje poduzetnike

Poslovna zona namijenjena je za obrtnike, male i srednje poduzetnike

Poslovna zona I i II su gotovo postigle maksimalne kapacitete iskoristivosti, te se nove investicije usmjeravaju u Poslovnu zonu Kutina III na ulazu u naselju Krč, koja se prostire na veličinu oko 30.000 m2.

Poslovna zona namijenjena je za obrtnike, male i srednje poduzetnike, te je predviđena za izgradnju objekata proizvodne djelatnosti, radionice i slične radno-intenzivne djelatnosti koje potiču novo zapošljavanje i izradu, doradu ili servisiranje proizvoda.

 

IMG_6946

 

Ovu Poslovnu zonu gdje je u tijeku izgradnja proizvodnih i uslužnih hala za tvrtke Pranjić d.o.o., PAPA – autoelektrika i mehanika te Stolarija Petričević d.o.o. obišao je, u pratnji suradnika, gradonačelnik Kutine Zlatko Babić.

 

IMG_6916

 

Grad Kutina u protekle dvije godine intenzivno ulaže u razvoj investicijskog okruženja za potrebe poduzetništva i razvoj gospodarstva na području Grada Kutine. Uz značajna ulaganja u infrastrukturu s najvećim naglaskom u poslovnim zonama u kojima stvaramo pozitivno poslovno okruženje osiguravamo sve potrebne uvjete kao što su pristupne ceste, odvodnja, vodovod, rasvjeta, energenti.

Za pokretanje i održavanje postojećih poslovnih djelatnosti omogućili smo prodaju zemljišta u vlasništvu grada po povlaštenim cijenama, te oslobađanje od plaćanja komunalnog doprinosa i komunalne naknade slijedećih pet godina. Kako bi maksimalno pomogli poduzetnicima, Grad Kutina provodi različite mjere koje su usmjerene jačanju i poticanju gospodarskog razvoja i poduzetničkih aktivnosti koje bi doprinijele otvaranju novih radnih mjesta“, istaknuo je gradonačelnik Zlatko Babić.

 

IMG_6903


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.