Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

U tijeku su radovi na obnovi Pučkog otvorenog učilišta Kutina

Rekonstrukcija električnih instalacija, klimatizacije, grijanja i sustava vatrodojave

Rekonstrukcija električnih instalacija, klimatizacije, grijanja i sustava vatrodojave

U uredu kutinskog gradonačelnika Zlatka Babića  održan je radni sastanak na kojem se razgovaralo o tijeku radova u Pučkom otvorenom učilištu Kutina nakon kojeg su se nazočni uputili u obilazak kako bi se upoznali s dinamikom radova u Domu kulture.

Sastanku su uz gradonačelnika Zlatka Babića nazočili Jasminka Molnar, ravnateljica POU Kutina, Željko Tomičić, pročelnik društvenih djelatnosti, Ivan Crnac, pročelnik za financije i nadzorni inženjer Veljko Adamović.

Nakon obnove kluba Arcus u Domu kulture i kino dvorani u tijeku je rekonstrukcija električnih instalacija, klimatizacije, grijanja i sustava vatrodojave.

 

20191224_085245

 

Kako je rekao gradonačelnik Zlatko Babić, ovo je nastavak radova u obnovi stare zgrade POU Kutina.

”Krenuli smo s obnovom sanitarnog čvora, zamjenom krovišta, ugradnjom lifta za invalide, a nakon promjene elektroinstalacija u klubu Arcus, sada mijenjamo elektroinstalacije i na ostatku zgrade točnije u kino dvorani. Radovi su vrijednosti 1,2 mln kn, od toga Ministarstvo kulture izdvaja 500.000 kn, a mi vlastitih sredstava 700.000 kn”, ističe gradonačelnik te dodaje kako će ovi radovi  svakako doprinijeti i sigurnosnom aspektu boravka u ovim prostorima.

Ravnateljica Jasminka Molnar rekla je kako je riječ o kompleksnom i zahtjevnom poslu koji će POU Kutina odraditi uz pomoć Grada i Ministarstva.

„Vrlo smo zadovoljni jer se u ovoj godini između ostalog krenulo i s vrlo kompleksnom sanacijom elektroinstalacija, klimatizacije, grijanja, instalacijom vatrodojave i završnim obrtničkim radovima u zgradi kina. Izmijenit ćemo i dotrajala vrata na kinu, u predvorju i maloj dvorani, uvest ćemo novi način prodaje ulaznica, obnoviti inventar, dovršiti obnovu dijela Arcusa s kuhinjom, stvorit ćemo još dodatnog skladišnog prostora unutar objekta, uredit ćemo vanjski dio pročelja ispod bolti, uvesti video nadzor unutar i van objekta, stvoriti novi vizualni identitet Učilišta s novim logom i pripadajućim promo materijalima“, istaknula je Jasminka Molnar, ravnateljica POU Kutina te zamolila sugrađane za razumijevanje, jer se završetak svih radova očekuje 10. siječnja 2020. godine.

 

20191224_085457

 

Podsjetimo da se u prostoru Arcus kluba održavaju i vjenčanja kod matičara, tako da je novi prostor doprinio ugodnijem ugođaju i u tu svrhu.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.