Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

[VIDEO] Prihvaćen rebalans Proračuna SMŽ za 2019. godinu

Održana posljednja ovogodišnja sjednica Županijske skupštine

Održana posljednja ovogodišnja sjednica Županijske skupštine

Županijska skupština je na svojoj 17. Sjednici većinom glasova, sa samo dva glasa protiv i jednim suzdržanim, prihvatila Prijedlog izmjena i dopuna Proračuna Sisačko-moslavačke županije za 2019. godinu.

Pposljednja ovogodišnja sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije održana je u Topuskom, a započela je Aktualnim satom na kojem je sedam vijećnika iskoristilo mogućnost postavljanja pitanja županu i njegovim suradnicima.

 

IMG_20191219_101142

 

Milan Brigljević, oporbeni vijećnik odmah na početku Aktualnog sata referirao se na rebalans Proračuna za ovu godinu navodeći kako su Prijedlogom izmjena i dopuna  smanjene, između ostalog,  subvencije za poljoprivrede.

Odgovorio je na ovo pitanje pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i ruralni razvoj Marijan Belošević

 

 

Belošević podsjeća kako se ovaj fond nikada do sada nije u cijelosti iskoristio, pa se na kraju godina rebalansom na toj poziciji iznos smanjuje na onaj iznos koji je stvarno i ugovoren. To ne znači da se zbog toga obaveze ne ispunjavaju.

 

IMG_20191219_101249

 

Dodajmo još kako je sisačko-moslavački župan Ivo Žinić na prozivanje oporbe da je Županija u financijskim problemima, između ostalog, izjavio: „Ova je Županija likvidna, posluje i provodi niz značajnih projekata.“

 


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.