Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Odlična suradnja Županije sa obrazovnim ustanovama

Županija je osnivač svih osnovnih škola, osim onih u Kutini i Sisku

Županija je osnivač svih osnovnih škola, osim onih u Kutini i Sisku

U „Moslavačkoj priči“ u Maloj Ludini održana je  17. sjednici Hrvatske udruge ravnatelja osnovnih škola i Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja Sisačko-moslavačke županije. Nazočili su joj predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenik župana Roman Rosavec.

 

20191212_122834

 

Ivanka Roksandić je podsjetila kako je Sisačko-moslavačka županija osnivač svih osnovnih škola , osim onima  u gradu Kutini i Sisku, te osnivač svih srednjih škola.

 

 

Iako osnovnim školama u Kutini i Sisku nismo osnivači, podupiremo i njihov rad kroz različite aktivnosti, natjecanja i sliično, dodaje Roksandić

 

 

Roksandić se zahvalila i svim ravnateljima na iznimnom trudu i nizu inovacija koje obrazovanje dižu na višu razinu

 

 

I čestitka za predstojeće blagdane

 

 

20191212_122811

 

Dodajmo još kako je u ovoj je prigodi priređen i oproštaj od ravnateljica koje ove godine odlaze u mirovinu, pa su tako zamjenik župana i predsjednica Županijske skupštine predali prigodne poklone ravnateljici petrinjske Osnovne škole Dragutina Tadijanovića Ruži Novaković.
Zamjenik župana Roman Rosavec u svom je obraćanju naglasio važnost posla koje ravnatelji i škole obavljaju, kao i izvrsnu suradnju koju Sisačko-moslavačka županija ima sa svojim školama i ljudima koji ih vode.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.