Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Grad Petrinja organizirao prijam za umirovljene djelatnike Gradske uprave

Ovim događajem želi se potaknuti na brigu za umirovljenike

Ovim događajem želi se potaknuti na brigu za umirovljenike

U Maloj vijećnici petrinjske Gradske uprave danas je organiziran prijam za umirovljene djelatnike ove ustanove. Umirovljenike su srdačno primili Darinko Dumbović, gradonačelnik, Viktorija Kaleb, zamjenica gradonačelnika, Ivana Kordić, pročelnica Upravnog odjela za financije, proračun i naplatu potraživanja te Valentina Gajšek, pročelnica Ureda gradonačelnika.

 

IMG_16122019_111908_(900_x_700_piksel)

 

Gradonačelnik je rekao kako je i sam na pragu ulaska u mirovinu te da ovakvim događanjima želi potaknuti i druge ustanove da ne zaborave na svoje umirovljenike.

 

 

Dodao je i kako bi se društvo u cjelini na umirovljenike trebalo naučiti gledati na drugačiji način nego što je to danas učestalo.

 

 

Također je okupljenim umirovljenicima i njihovim obiteljima zaželio sretne i blagoslovljene blagdane te ih je darivao prigodnim poklonima.

 

IMG_16122019_111921_(900_x_700_piksel)

 

U ime svih umirovljenika Gradske uprave gradonačelniku i Gradu Petrinji zahvalila se Milka Pavišić, bivša pročelnica Upravnog odjela za financije, proračun i naplatu potraživanja.

Istaknula je kako je ovo drugi božićni prijam za umirovljenike u petrinjskoj Gradskoj upravi te se nada da će postati tradicionalan. Također je pohvalila sve projekte na kojima Grad Petrinja trenutno radi i ulaže u njih.

 


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.