Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Volonteri Novske primili zahvalnice Grada

“Njihov doprinos zajednici je neprocijenjiv”

"Njihov doprinos zajednici je neprocijenjiv"
Zahvalnice „za doprinos poboljšanju kvalitete života zajednice kroz volonterski angažman u manifestacijama tijekom 2019. godine“ primili su predstavnici udruga, škola i pojedinci, koji su s volonterima sudjelovali u realizaciji manifestacija u Gradu.”Pokazali ste vrline, srce i ljubav prema svom gradu” – naglasio je gradonačelnik Marin Piletić, na svečanosti dodjele Zahvalnica.

Zahvalivši se svima koji su doprinijeli svojim sudjelovanjem na organizaciji i provođenju “sada već nacionalno prepoznatljivih manifestacija”, gradonačelnik je posebno izdvojio obilježavanja Dana grada – Lukovo, događanje kojemu je doprinos dao veliki broj volontera u promoviranju Grada Novske.

Vrlina svih volontera, samozatajnost i skromnost posebno je vidljiva u humanitarnim aktivnostima, u Gradskom društvu Crvenog križa Grada Novske, koje tijekom cijele godine, prema riječima Zorana Prpića, ravnatelja, ima 21 volontera, bez kojih ne prođe niti jedna njihova akcija. S četiri desetljeća najduži volonterski staž ima Silvija Dvoržak, umirovljena učiteljica.

Grad Novska ima i program „Uključiti se i biti uključen“, predstavio ga je Ivan Filipović, voditelj projekta, koji je s ponosom istaknuo „veliki interes mladih u Novskoj za volontiranje“.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.