Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Prihvaćen proračun SMŽ za 2020. godinu vrijedan 1,255 mlrd kuna

Sa 27 glasova „Za“, jednim „Protiv“ i dva suzdržana glasa

Sa 27 glasova „Za“, jednim „Protiv“ i dva suzdržana glasa

Proračun Sisačko-moslavačke županije za 2020. godinu, kojeg je vijećnicima predstavio župan Ivo Žinić na 16. sjednici Županijske skupštine prihvaćen je većinom glasova nazočnih vijećnika. Sa 27 glasova „Za“, jednim „Protiv“ i dva suzdržana glasa Županijska skupština podržala je proračun vrijedan milijardu i 255 milijuna kuna.

 

Image00002

Raspravi o Proračunu prethodio je Aktualni sat. Izdvajamo priču o zdravstvu.

“Slažem se s Vašom konstatacijom da je zdravstvo od vitalnog interesa za našu županiju”, rekao je odgovarajući na viječnićko pitanje i prijedlog za sazivanje tematske sjednice vezane uz zdravstvo MOST-ovog Petra Ćosića sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

 

 

Moram vas demantirati i reći da zdravstveni sustav u Hrvatskoj ovisi o nekoliko stvari, dodaje župan

 

 

Mi se sa svim tim dobro nosimo, kaže župan

 

 

„Svi pokazatelji nam govore da je zdravstvena skrb i zdravstvena zaštita u našoj Bolnici na visokoj razini“, rekao je na današnjem Aktualnom satu sjednice Županijske skupštine dr. Tomislav Dujmenović i istaknuo da će Bolnica i dalje, bez obzira na financijsku situaciju, nastaviti unaprjeđivati zdravstveni sustav. Bolnica je osnovala i Ured za znanost i istraživanje, Ured za edukaciju, a uskoro će se osnovati i Ured za pacijente.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.