Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Na Aktualnom satu petrinjski vijećnici o projektu Aglomeracije

Proračun Grada Petrinje za 2010. godinu iznosi 420,2 milijuna kuna

Proračun Grada Petrinje za 2010. godinu iznosi 420,2 milijuna kuna

Aktualnim satom u petrinjskoj gradskoj vijećnici započela je 31. Sjednica petrinjskog Gradskog vijeća na kojoj vijećnici raspravljaju o 65 točaka dnevnog reda. MOST –ova Luca Gašpar Šako o Aglomeraciji, dinamici radova, a predložila je i sazivanje tematske sjednice vezane uz projekt Aglomeracije.

Direktor petrinjskog poduzeća Privreda Zoran Zechner

 

 

O daljnjim radovima u sklopu projekta Aglomeracija više je rekao Dubravko Pleša, voditelj jedinice za provedbu ovog projekta.

 

 

Prometnice jesu uništene i devastirane, ali je do sada 100 tisuća kvadratnih metara asfalta ugrađeno na  one dijelove koji su dovršeni. Pleša dodaje kako razumije nezadovoljstvo građana i ističe kako su u proteklih mjesec dana poslali 15 dopisa i e-mailova za hitne intervencije na cestama.

 

 

Pleša ističe kako izvođač izrazito loše održava prometnice i to je činjenica, no smatra kako to nije opravdanje za njih.

 

 

HDZ-ovog  Mihaela Jurića zanimalo je  kada se očekuje završetak radova na vodoopskrbi. Dodaje kako neke ulice stoje tri godine bez asfalta, pitanja je previše, cijeli projekt je upitan i smatra kako zbog svega treba tražiti rješenje. Odgovorio je direktor petrinjskog poduzeća Privreda Zoran Zechner.

 

 

Zachner je napomenuo kako 31. prosinca nije zadnji dan kada će se izvoditi radovi, već je 31. prosinca dan kada počinje naplata za kašnjenje

 

 Sa 17 glasova za i uz tri suzdržana glasa, nakon maratonske sjednice Gradskog vijeća, prihvaćen je prijedlog Proračuna Grada Petrinje za 2020.godinu, sa projekcijom za 2021.i 2022.godinu.

 


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.