Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

“Moj prvi milijun” za KBC Zagreb

Još jedna igra u kojoj su igrači pokazali koliko su velika njihova srca!

Još jedna igra u kojoj su igrači pokazali koliko su velika njihova srca!

Moj prvi milijun je još jedna igra Hrvatske Lutrije kroz koju su igrači pokazali koliko su velika njihova srca i koliko su spremni sudjelovati u igrama humanitarnog karaktera.

Dobro prihvaćena brojčana lutrija u prodaju je krenula 28. listopada i traje do 26. prosinca 2019., a dio prihoda od igre izdvaja se u korist Klinike za onkologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb. Svaki dan izvlači se 10 sigurnih dobitaka po 1.000,00 kuna između sretnih brojeva prodanih prethodni dan, a u završnom izvlačenju 27. prosinca najsretniji broj će donijeti dobitak od 1.000.000,00 kuna.

Na pola smo puta i do sada je održano 29 dnevnih izvlačenja, no od 290 dobitnika njih 230 podiglo je svoje dobitke i uživa u osvojenim iznosima. Čak 60 izvučenih sretnih brojeva čeka na isplatu lijepih iznosa pa pozivamo sve igrače da provjere svoje potvrde te ako su vlasnici dobitnih sretnih brojeva podignu dobitke.

Svi igrači koji nisu osvojili dobitke u dnevnim izvlačenjima novu priliku imaju u prosincu – čuvajte svoje potvrde/sretne brojeve jer u završnom izvlačenju za milijun kuna sudjeluju samo prodani nedobitni sretni brojevi. Cijena jednog sretnog broja je 20 kuna, moguće ga je odigrati putem interneta, na prodajnim mjestima HL i ovlaštenih partnera s on-line terminalima te na HL Box-u samoposlužnom terminalu.


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.