Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Gradonačelnik Dumbović izišao iz bolnice i obratio se javnosti

Zahvalio se svima koji su mu se javljali i željeli brzo ozdravljenje

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović prošlog je tjedna zbog iznenadnih bolova u trbuhu završio na hitnoj hospitalizaciji u Zagrebu. Srećom, liječenje se brzo i uspješno završilo, a nakon izlaska iz bolnice obratio se priopćenjem preko svoje Facebook stranice:

‘Hvala svima… Dragi moji FB prijatelji, kao što sam i obavijestio javnost iznenadno sam zbog bolova u trbuhu završio u bolnici Merkur u Zagrebu. U bolnici sam bio četiri dana, napravljena je obrada i dijagnosticirali su mi jaki gastritis, dobio sam svu potrebnu terapiju i procijenili su da bolničko liječenje više nije potrebno, da mogu kući.

I ja, kao i većina ljudi nisam slušao savjete liječnika, upozorenja o svakodnevnom stresu, iscrpljivanju, bez pravog odmora. A organizam nas uvijek upozorava, samo to trebamo prepoznati.  Obećao sam i doktorima, ali i samom sebi da ću više voditi računa o svom zdravlju i pokušati živjeti zdravije.

Moram zahvaliti mojim doktoricama i doktorima, svima na Gastroenterologiji u bolnici Merkur, jer su bili stručni, profesionalni, jer rade svoj posao s puno ljubavi, iako im uvjeti nisu uvijek idealni. Posebna zahvala svima onima koji su pisali, zvali, slali želje za brzi oporavak. A bilo ih je zaista puno, nisam mogao svakom pojedinačno odgovoriti, pa i ovim putem svima jedno veliko hvala. I hvala mojoj obitelji koji su mi, kao i u svemu, uvijek velika podrška.

Čovjek nije ni svjestan koliko svakodnevno radi protiv svog zdravlja, a ja sam dobio priliku da to promijenim.’


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.