Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Društvo ‘Naša djeca’ Petrinja organizira akciju ’50 poklona za ljepši Božić’

Uključite se i vi u ovu humanitarnu akciju!

Iako nas počinje okruživati sve više ukrasa i lampica, sjaja i šarenila, dobro znamo da blagdansku čaroliju čini sjaj u oku i radost u srcu. Upravo ovo bila je misao vodilja za Društvo ‘Naša djeca’ Petrinja prilikom organizacije humanitarne akcije ’50 poklona za ljepši Božić’.

Naime, ovo društvo želi i ove godine učiniti Božić barem malo radosnijim onima koji žive u skromnim uvjetima. Stoga su u suradnji s Centrom za socijalnu skrb u Petrinji i osnovnim školama s petrinjskog područja došli do popisa djece kojima treba nešto pokloniti ovih blagdana. Popis se još nadopunjuje, akcija počinje danas i traje sve do 14. prosinca, a svatko tko želi može nešto pokloniti nekome od djece.

Možete izdvojiti što i koliko ste u mogućnosti, a također možete i pročitati što je određeno dijete poželjelo i to mu priuštiti. Primjerice, neka od djece žele jaknu i slatkiše. Cijeli popis djece (inicijali, spol, dob i eventualna želja za Božić) možete pogledati na Facebook stranici društva, a pomoći tako da  se obratite Društvu ‘Naša djeca’ Petrinja u inbox ili u komentarima.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.