Anketa Foto

Nakon brojnih napisa u medijima i društvenim mrežama te emisije na RTL televiziji “Potraga” o sukobu sisačke gradonačelnice Kristine Ikić-Baniček, gradske Zajednice sportskih udruga i Hokejskog kluba “Siscia”, a sve vezano uz to ima li HK Siscia pravo koristiti Ledenu dvoranu u Sisku ili ne, na našoj Facebook stranici smo objavili anketu u kojoj smo vas pitali:

Tko je u pravu, Hokejski klub Siscia ili sisačka Zajednica sportskih udruga i gradonačelnica Kristina Ikić-Baniček?

Na anketu je odgovorilo ukupno 494 građana, korisnika Facebook-a, a rezultati su sljedeći: 80% građana smatra kako je u pravu Hokejski klub Siscia, odnosno da gradonačelnica i Zajednica sportskih udruga grada Siska nisu u pravu, dok 20% anketiranih smatra kako su baš oni u pravu.

 

Anketa Hokej

 

Na objavu ankete svoj komentar je ostavilo 25 Facebook korisnika. Prenosimo neke od njih.

 

Umjesto da se bore za što više djece koja treniraju, oni fokus okreću na upravljanje i tko će bit glavni.

“Bez obzira na sve, mislim da će prevladat… razum, Sisak je grad sporta, a ovakve stvari da se dešavaju, stvarno strašno… ja sam za sport, bilo koji !!! Što više klubova tim zanimljivije!”

“Gradonačelnica!”

“U pravu su oni koji otplaćuju dvoranu. A to su građani ovog grada sviđali se oni gradonačelnici ili ne.”

“Treba tražit da preda ostavku i prepusti grad nekom pametnijem!”

 

Anketa je trajala od 25. listopada do 1. studenog. Hvala vam na sudjelovanju! Pratite našu Facebook stranicu, slušajte županijski radio Quirinus, čitajte naš Portal i saznajte sve bitno iz Sisačko-moslavačke županije.


 

80% građana smatra kako sisačka gradonačelnica nije u pravu!
4.25(4 glasova)
Komentara(0)