Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Ukrasni grmovi za 30 godina Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku

Hortikulturni rukopis Borisa Lemaića

Hortikulturni rukopis Borisa Lemaića

U povodu 30 godina djelovanja Doma za starije i nemoćne osobe Sisak, okoliš Doma obogaćen je ukrasnim grmovima, poklonom zaposlenika i djece Dječjeg vrtića “Sisak Stari”.

Zeleni rođendanski poklon podarila su djeca skupine “Ribica” iz vrtića Pčelica s tetom Ivom Šegović, a pod stručnom paskom inženjerki hortikulture iz Komunalca – Moranom Čulig i Majom Dujlović. Sadnji su nazočili i korisnici “Dnevnog boravka” s voditeljicom Jasminom Šestan i Sisački volonteri s Verom Zaloker.

Najzaslužniji za ovu vrijednu akciju je Boris Lemaić, najpoznatiji sisački vrtlar, prepoznatljivog hortikulturnog rukopisa, koji osvaja priznanja za svoje uratke diljem Hrvatske. Boris je posljednjih nekoliko godina organizirao sadnju ukrasnih stabala ispred stacionarnog odjela Doma, te s volonterima često uređuje okoliš ove ustanove, što osobito primjećuju korisnici Doma, prisjećajući se svojih okućnica i vrtova.

Podsjećamo, Boris nedeljom uređuje i emisiju našeg radija “Kutak za hortikulturu” u koju se izravno možete uključiti pozivom na broj 044/ 520 – 333.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.