Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Stambeno zbrinjavanje na području općine Sunja

Održan sastanak načelnika Grge Dragičevića i državnog tajnika Nikole Mažara

Održan sastanak načelnika Grge Dragičevića i državnog tajnika Nikole Mažara

U Središnjem uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje 9. listopada 2019. godine održan je sastanak općinskog načelnika Grge Dragičevića i državnog tajnika Nikole Mažar sa suradnicima o stambenom zbrinjavanju na području općine Sunja.

Državni tajnik Nikola Mažar iznio je detalje o aktivnostima koje provodi Središnji ured, a koje uključuju više povoljnih modela darovanja, najma, osiguranja materijala za obnovu i samu obnovu stambenih jedinica.

Na području sunjske općine registrirano je 67 kuća koje se, prema željama i zahtjevima osoba koje nisu stambeno zbrinute, mogu staviti u Program za rješavanje u sljedećoj godini.

Usvojen je prijedlog općinskog načelnika Grge Dragičevića da se tijekom  studenoga održi sastanak sa zainteresiranim osobama o stambenom zbrinjavanju na području sunjske općine. Tom bi prigodom službenici Središnjeg ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje zainteresiranima  pojasnili postupke i mogućnosti ostvarivanja prava na stambeno zbrinjavanje te time ubrzali cjelokupnu proceduru rješavanja stambenog zbrinjavanja.

Općinski načelnik Grga Dragičević zahvalio se državnom tajniku Nikoli Mažaru na gostoprimstvu i  pohvalio  konkretne postupke koje provodi Središnji ured u cilju rješavanja stambenog zbrinjavanja čime se ostvaruje sigurnost i smanjuje iseljavanje stanovnika sunjskoga područja.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.