Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Potpisan Ugovor o opremanju kuglane u Kutini

Projekt vrijedan milijun kuna

Projekt vrijedan milijun kuna

U Gradskoj vijećnici Grada Kutine potpisan je Ugovor o opremanju 6-stazne kuglane u Športskom centru Kutina. Nakon provedenog postupka javne nabave izabran je Izvoditelj poslova – zajednica ponuditelja Arx bowling d.o.o. iz Zagreba i MP Bowling iz Belog Manastira.

 

KUGLANA 4

 

Gradonačelnik Zlatko Babić izrazio je zadovoljstvo aktivnostima koje se odnose na poboljšanje sportskih uvjeta u gradu Kutina te ovom prigodom istaknuo kako na dvorani za kuglanje koja se nalazi u samom središtu Športskog centra nisu rađeni značajniji zahvati od same izgradnje objekta te da je stoga odlučeno da se ove godine krene u rekonstrukciju iste kako bi bila u potpunosti pripremljena za održavanje svih natjecanja na državnoj i regionalnoj razini te kako bi kuglački klubovi koji aktivno djeluju na području Grada Kutine i okolice imali uvjete za rad i treninge kojima bi u konačnici postizali još bolje rezultate.

 

KUGLANA 1

 

„Rekonstrukcija dvorane za kuglanje nam je drugi projekt s čijom smo realizacijom započeli ovu jesen. Vrijednost investicije je na razini 1 milijun kuna, a trenutno je u tijeku i rekonstrukcija atletske staze u Kutini na razini od 2 mlijua kuna. Obadva projekta trebala bi biti realizirana do kraja ove godine.

Moram napomenuti da su ta dva projekta dio našeg predizbornog obećanja, dio onog što smo obećali našim sugrađanima prije izbora te da ova koalicija koja vodi grad Kutinu intenzivno radi na izvršenju svih obećanja iz svih segmenata života naših sugrađana“, istaknuo je gradonačelnik Zlatko Babić te dodao kako Grad ulaže napore s ciljem da sugrađani koji se bave sportom dobiju najbolje uvjete za svoj aktivan rad.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.