Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Petrinjski gradonačelnik primio predstavnike Udruge slijepih

Odlični partnerski odnosi Grada Petrinje i Udruge

Odlični partnerski odnosi Grada Petrinje i Udruge

Povodom Međunarodnog dana bijelog štapa u Maloj vijećnici Grada Petrinje, petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović održao je prijam za predstavnike Udruge slijepih Sisačko-moslavačke županije-Grada Siska.

Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović je istaknuo kako je ovaj prijam na neki način simboličan, ali je i potvrda dobrih partnerskih odnosa Grada Petrinje i Udruge slijepih Sisačko-moslavačke županije-Grada Siska.

 

 

rekao je Dumbović koji se zahvalio na dosadašnjoj suradnji te je obećao daljnju pomoć u radu Udruge slijepih Sisačko-moslavačke županije-Grada Siska te poručuje kako su im vrata njegova ureda uvijek otvorena.

 

slijepitekst1

 

Danko Tomanić, predsjednik ove Udruge, je istaknuo kako imaju dobru suradnju s Gradom Petrinja.

 

slijepitekst3

 

„Mi smo od Grada Petrinje kao lokalne samouprave i svih institucija koje grad pokriva nailazili smo na potporu i razumijevanje. Ponekad mi je žao što među našim članovima, koji žive na području Petrinje, moramo i njih educirati, puno razgovarati u smislu što Grad može dati, što Grad može učiniti za pojedine potrebe. Trudimo se balansirati jer znamo u kakvoj situaciji živimo, znamo koja su ograničenja, prije svega financijska, ali postoje neke stvari koje možemo mijenjati srcem i ovdje se to čini dobro“, rekao je Tomanić.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.