Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Lekenik

Općina Lekenik subvencionira prijevoz redovitih studenata

U iznosu od 25% cijene studentske karte javnog prijevoza

Općina Lekenik i ove godine provodi javni poziv za sve redovite studente s područja Općine za subvencioniranje u iznosu od 25% cijene mjesečne/polumjesečne studentske karte javnog prijevoza.

Više je kazao načelnik Općine Lekenik, Ivica Perović:

 

 

Studenti mogu ostvariti pravo na predmetno subvencioniranje podnošenjem Zahtjeva uz koji moraju priložiti slijedeću dokumentaciju:

– potvrda MUP-a o mjestu prebivališta izdanu nakon raspisivanja Javnog poziva kojom se dokazuje da ima prebivalište na području Općine Lekenik ili kopiju osobne iskaznice

– potvrda o upisu na fakultet ili učilište u akademskoj godini 2019./20. kao redovan student

– suglasnost o korištenju podataka

Dokumenti se dostavljaju osobno u Općinu Lekenik, Zagrebačka 44, Lekenik, soba broj 8

Studenti koji ostvare pravo na subvencionirani prijevoz mogu dobiti POTVRDU samo za jednu vrstu prijevoza.

Na temelju predočene potvrde MUP-a ili osobne iskaznice, te dostavljenih dokumenata student dobiva potvrdu Općine s kojom uz nadoplatu kupuje mjesečnu/polumjesečnu kartu za željeznicu ili prijevoz autobusom za relaciju navedenu na potvrdi.

Svi studenti koji ostvare pravo na subvenciju ulaze u popis korisnika koji vrijedi od 1. listopada 2019. do 30. lipnja 2020. godine.

Još jedna vijest koja će obradovati roditelje s područja općine Lekenik. Načelnik Perović dodao je kako su u mjesecima kolovozu i rujnu prikupljali zahtjeve roditelja za subvenciju nabavke školskog pribora i radnog materijala:

 

 


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.