Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Nova suradnja Velike Kladuše i Petrinje

Prezentiran novi dugoročni projekt poljoprivredne proizvodnje putem fondova EU

Prezentiran novi dugoročni projekt poljoprivredne proizvodnje putem fondova EU

U službenoj posjeti Gradu Petrinji jučer je bio Fikret Abdić, načelnik Općine Velika Kladuša i njegov savjetnik Ervin Abdić. Primili su ih gradonačelnik  Petrinje, Darinko Dumbović, privremena pročelnica Upravnog odjela za EU fondove i razvoj, Edisa Mašinović, privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i imovinu, Ante Marić te direktor tvrtke Komunalac Petrinja, Vlado Lovreković.


Na sastanku je prezentiran novi dugoročni projekt poljoprivredne proizvodnje putem fondova EU na temelju međunarodnog sporazuma o suradnji Hrvatska – BiH – Crna Gora. Inicijativa je pozitivno prihvaćena od strane gradonačelnika gospodina Darinka Dumbovića jer postoje pozitivna zajednička iskustva u projektu ‘Promocija i zaštita kestena’ čiji je nositelj Općina Velika Kladuša, a upravo jedan od partnera je i Grad Petrinja.

 

Abdic2


Ervin Abdić, savjetnik velikokladuškog načelnika je prezentirao prednosti ove inicijative i značaj za lokalne zajednice i regiju putem fondova EU. Vezano uz ovaj projekt dogovoren je i novi operativni sastanak koji će se uskoro održati u Velikoj Kladuši.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.