Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Najavljen program “Lukova u Novskoj”

“Pozvasmo vas mi, dođite nam svi, Lukovo 2019. vas očekuje!”

"Pozvasmo vas mi, dođite nam svi, Lukovo 2019. vas očekuje!"

Ovogodišnje „Lukovo u Novskoj“, manifestacija kojom Novska slavi svog zaštitnika i Dan grada, još je bogatije i sadržajnije. Najavljivano slavlje započinje na sam blagdan, 18. listopada i kroz tri dana, do nedjelja 20. listopada, ispuniti će razni sadržaji, izložbe, koncerti, sportska i kulturna događanja, svečana sjednica, vatromet, za svakog po nešto.

 

LUKOVO_06

 

Za domaće i goste koji se očekuju, sve koji će tih dana doći u Novsku i koje Novska čeka raširenih ruku i otvorenog srca.

Kako bi sve teklo svojim redom puno truda dale su djelatnice Turističke zajednice Grada Novske, one će i koordinirati svima angažiranim u realizaciji, svoj posao odrađivati će i mnogobrojni volonteri, djelatnici Novokoma, gradske ustanove i škole, sve do svečanog zatvaranja.

 

LUKOVO_02

 

Program „Lukovo“ već je predstavljen, Zagrepčanima, nedavno u Kuli iznad Kamenitih vrata u Zagrebu, prostorima sjedišta Družbe „Braće Hrvatskog Zmaja“, do početka Lukova i na drugim mjestima, u medijima, a predstavljen je i u Galeriji POU Novska.

 

LUKOVO_05

 

Realizaciju i potporu Lukova u Novskoj dali su brojni sponzori, i kako je na kraju prezentacije kazano, „Pozvasmo vas mi, dođite nam svi, Lukovo 2019. vas očekuje“.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.