Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Dogradnja dječjeg vrtića Popovača

Vrtić će moći primiti dodatne tri skupine, odnosno 60 mališana

Vrtić će moći primiti dodatne tri skupine, odnosno 60 mališana

Najznačajniji financijski projekt u 2019. godini za Grad Popovaču svakako je dogradnja Dječjeg vrtića Popovača koji je gradonačelnik Josip Mišković  tijekom koordinacije obišao zajedno s izvođačima i ravnateljicom Dječjeg vrtića.

 

dječji vrtić - obilazak radova (3)

 

„Nakon obilaska radova moram priznati da sam zadovoljan viđenim i mogu potvrditi da radovi teku sukladno planu i dogovoru. Grad je ovu investiciju prijavio na Mjeru 7.4. putem koje je odobreno skoro 7 milijuna kuna iz Europskih fondova, dok će preostala sredstva potrebna za završetak radova biti osigurana u proračunu Grada Popovače.

Do kraja slijedećeg mjeseca trebali bi završiti vanjski radovi završno s fasadom, nakon čega se pristupa unutarnjem uređenju što ukazuje na završetak radova u roku, odnosno s 1. ožujkom sljedeće godine” – izjavio je gradonačelnik Mišković.

 

dječji vrtić - obilazak radova (4)
Dječji vrtić trenutno pohađa 220 mališana, a od slijedeće pedagoške godine moći će se upisati u još tri dodatne skupine, odnosno bit će mjesta za još 60 mališana. Također, stvorit će se i bolji uvjeti za djecu koja pohađaju malu školu te jaslice, dobit će se i dvorana i stvoriti mogućnost za organiziranje radionica i poludnevnog  boravka djece.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.