Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Dan neovisnosti čestitao Darinko Dumbović

“Neovisnost je temelj daljnje izgradnje hrvatskog društva”

Povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske, 8. listopada, dana kad je Hrvatski sabor 1991.godine donio povijesnu odluku o proglašenju neovisnosti Republike Hrvatske i Odluku o raskidu državnopravnih sveza Hrvatske s ostalim republikama i pokrajinama tadašnje Jugoslavije, čestitku je uputio Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje.

„S poštovanjem se uz ovaj praznik, prije svega, prisjećamo hrvatskih branitelja, svih onih koji su dali svoju mladost i živote za ostvarenje povijesne težnje hrvatskoga naroda za svojom samostalnom državom.

Neovisnost je temelj daljnje izgradnje hrvatskog društva, socijalnog i gospodarskog napretka. Danas je Hrvatska punopravna članica Europske unije i dalje ćemo sve poduzimati i raditi kako bi hrvatski čovjek bio sretan i zadovoljan na svom ognjištu. Drage sugrađanke i sugrađani sretan vam Dan neovisnosti!  

Čestitku upućujem u svoje ime osobno, u ime svojih zamjenika Viktorijom Kaleb i Branimirom Bešlićem, kao i u ime predsjednika Gradskog vijeća Nenada Radoševića sa zamjenicima“, stoji u čestitci.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.