Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

7. Gradsko natjecanje u čitanju naglas u petrinjskoj knjižnici

Pobjednice odlaze na županijsko natjecanje u Sisak

Pobjednice odlaze na županijsko natjecanje u Sisak

Na 7. Gradsko natjecanje u čitanju naglas u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Petrinji ove godine su se prijavili učenici iz OŠ Mate Lovraka te OŠ Ivana Gorana Kovačića.

Iz OŠ Mate Lovraka sudjelovalo je dvoje učenika nižih razreda, Nicole Pezić s djelom ‘Zar baš moram u školu?’ te Sebastijan Pranjić s ‘Baš sam hepi!’, a mentorirala ih je Lucija Gašparić.

OŠ Ivana Gorana Kovačića prijavila je dvije učenice za natjecanje u kategoriji viših razreda, Lorenu Nikić koja je čitala ‘Vezanje tenisica s jesnom nepoznanicom’, te Leona Posavac s ‘Ljeto na jezeru Čiču’. Mentorica koja ih je pratila kroz ovu avanturu bila je Đurđica Fran.

 

ucenici2

 

U prosudbenoj komisiji sjedile su profesorica hrvatskog jezika Renata Bernić te Katarina Matijević, magistra logopedije, a učenike su bodrili njihovi roditelji.

Nakon stručnog vijećanja komisija je došla do odluke da prvo mjesto na natjecanju nižih razreda osvaja Nicole Pezić, a iz viših razreda Leona Posavac te se njihov put na ovom natjecanju nastavlja na županijskoj razini 28.10. u 17.00 sati u Narodnoj knjižnici i čitaonici ‘Vlado Gotovac’ u Sisku.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.