Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Studiraj metalurgiju – stipendije u iznosu od 700,00 kn osigurane!

Prijave studijskih programa za jesenski upisni rok traju do 17. rujna

Metalurški fakultet Sveučilišta u Zagrebu upisuje novu generaciju studenata na preddiplomske sveučilišne studije: Metalurgija, Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš te preddiplomski stručni studij Ljevarstva. Na studijskom programu Metalurgija moguće je birati između dva smjera – Metalurško inženjerstvo i Industrijska ekologija.

Sisačko-moslavačka županija osigurala je stipendije za SVE redovite studente upisane na redoviti studij Metalurgije u akademskoj godini 2019/2020 u iznosu od 700,00 kuna mjesečno do završetka preddiplomskog obrazovanja!

Studenti metalurgije se zapošljavaju u roku od 3 mjeseca nakon završetka studija i to u djelatnostima metalopreprađivačke industrije i ljevarstva, naftnoj i petrokemijskoj industriji, obrazovanju, na obradama otpadnih voda, gospodarenju otpadom, sanaciji okoliša, građevinarstvu i ostalim stručnim, znanstvenim i tehničkim djelatnostima.

Prijave studijskih programa za jesenski upisni rok traju do 17.09.2019., stoga požurite i upišite metalurgiju jer je broj mjesta ograničen!

Sve informacije možete dobiti na web stranici Metalurškog fakulteta www.simet.unizg.hr, Facebook stranici te na broj telefona 044/ 533 – 379.

Studiraj Metalurgiju – postani član akademske zajednice i stup hrvatskog gospodarstva!



JUMBO - METALURSKI FAKULTET - PRIJEDLOG 2 - v2


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.