Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Poziv za prikupljanje prijedloga za dodjelu priznanja Grada Kutine za 2019. godinu

Prijedlozi se prikupljaju do 30. rujna

Prijedlozi se prikupljaju do 30. rujna

Na temelju Statuta Grada Kutine  i Odluke o priznanjima Grada Kutine objavljuje se  Poziv za prikupljanje prijedloga za dodjelu priznanja i Grada Kutine za 2019.godinu.

Pozivaju se građani i pravne osobe na podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Grada Kutine za 2019. godinu. Priznanja za 2019. godinu mogu se dodijeliti u vidu jedne nagrade za životno djelo – za višegodišnja, odnosno cjeloživotna postignuća značajna za Grad Kutinu i njegove građane; te godišnje nagrade Grada Kutine – za postignuća od značaja za Grad Kutinu i njegove građane ostvarena tijekom protekle godine dana.

Priznanja se dodjeljuju sukladno Odluci o priznanjima Grada Kutine za iznimna postignuća i doprinose iz područja gospodarstva, znanosti, odgoja i obrazovanja, kulture i umjetnosti, tehničke kulture i sporta, zdravstva i socijalne skrbi te drugih područja rada i društvenog života od posebnog značaja za Grad Kutinu i njegove građane.

Prijedlozi se podnose zaključno do 30. rujna, a više o načinu podnošenja prijedloga te Obrascu za podnošenje prijedloga možete pronaći na internet stranici Grada Kutine www.kutina.hr te u Gradskoj upravi, Trg kralja Tomislava 12., soba br. 3. /I kat.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.