zdolina 6

U Zelenoj dolini kod Hrvatskog Čuntića, gdje će u nedjelju, 15. rujna biti održana 10. jubilarna utrka Prvenstva Hrvatske u motocrossu u tijeku su završne pripreme motocross staze.

 

zdolina 2

 

Pod pokroviteljstvom Grada Petrinje i Petrinjskog sportskog saveza, utrku i ove godine organizira Motocross klub „Petrinja“.

„Kao što vidite radovi se i danas izvode. Ako nas posluži vrijeme i ne bude kiše, bit će sve kako treba. Osigurali smo zalijevanje staze, a napravili smo i novi predstartni prostor. Ove godine je to deseta jubilarna utrka i očekujemo dosta velik broj vozača. najavio je Nenad Rak, predsjednik Motocross kluba „Petrinja“.

 

 

Predsjednik kluba, Nenad Rak dodaje kako ova utrka puno znači i za sam Klub, ali i za Petrinju i promociju motocrossa kao sporta. Zahvalio je svima koji su im u pripremi utrke pomogli.

 

zdolina 4

 

„Zahvalni smo i gradonačelniku Darinku Dumboviću i Gradu Petrinji i „Privredi“ i „Komunalcu“ koji su nam pomogli da se sve to napravi. Mi inače svi volontiramo. Imamo svoje suce – trideset sudaca koji su svaku utrku tu i sve sami organiziramo.“

 

zdolina 5

 

Na terenu, pripreme staze budno prati i u njima aktivno sudjeluje i najstariji član Motocross kluba Petrinja, Antun Barić.

 

 

Kako teku pripreme za nedjeljnu utrku, provjerio je i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović, koji se zahvalio organizatorima

 

 

Svi ljubitelji motora budu ovdje i mislim da je to dobra prezentacija svega onoga što Petrinja nudi kroz jednu športsko – turističku ponudu. Očekujemo lijepo vrijeme za razliku od proljetos kad smo utrku morali odgoditi za jesen. Prognoze su odlične, očekujemo da će doći jako puno ljudi i mislim da ćemo biti dobri domaćini. Još jedanput hvala svima i „brijemo“ se adrenalinskom pričom da u nedjelju uživamo u „letenju“ motorima“, kazao je Dumbović.

 

zdolina 3

 

Predsjednik Motocross kluba „Petrinja“, Nenad Rak na kraju je još jednom pozvao sve ljubitelje motocrossa da u nedjelju, 15. rujna dođu u Zelenu dolinu.


 

 

 

Petrinjska “Zelena dolina” spremna za 10. jubilarnu utrku Prvenstva Hrvatske u motocrossu!
0.00(0 glasova)
Komentara(0)