20190917_105952_HDR

Udruženje obrtnika Sisak već je niz humanitarnih akcija usmjerilo upravo za Odjel pedijatrije sisačke OB dr. Ivo Pedišić, rekla je danas predsjednica ovoga udruženja Ivanka Čačić u prigodi završetka još jedne akcije.

 

20190917_105342_HDR

 

Podsjetimo, na modnoj reviji Obrtnici za djecu svoje je kreacije 17. lipnja predstavilo 12 dizajnerica i kreatorica s područja Sisačko-moslavačke županije, a samo zahvaljujući prodanim ulaznicama i majicama prikupljeno je 67.525,25 kuna.

Ostatak novca potrebnog za nabavku ovih skupocjenih  dijagnostičkih uređaja prikupljen je zahvaljujući donacijama i sponzorstvima.

 

 

20190917_105619_HDR

 

Naime, sisačka bolnica i Odjel pedijatrije od danas su bogatiji za novi uređaj za održavanje vitalnih funkcija koji uključuje monitor i defibrilator s popratnim nastavcima. Pojašnjava dr. Goran Kuzmac, voditelj Odjela pedijatrije

 

 

Humanitarna revija Obrtnici za djecu dokaz je da upravo ovakvim sinergijama građana i poslovnih subjekata možemo doprinijeti boljem i kvalitetnijem liječenju najmlađih pacijenata.

 

20190917_110501_HDR

 

Kao majka i liječnica dobro poznajem probleme malih pacijenata sisačke bolnice, od samog trenutka njihovog rođenja,  i uvijek ću svojim angažmanom činiti sve da im liječenje učinim najkvalitetnijim, bržim i ugodnijim, istaknula je dr. Željka Josić

 

 

Osobno  želim zahvaliti sve i jednoj osobi koja je kupnjom ulaznice za modnu reviju pomogla nabavku ovih uređaja . Zahvaljujem i svim sponzorima i donatorima koji su odlučili pomoći projektima koji se realiziraju u zajednicu u kojoj posluju i pomoći nam podignuti kvalitetu zdravstvene zaštite te nadam se kako će se i ubuduće odazvati našim akcijama.

Posebno zahvaljujemo tvrtki C.I.O.S. koja nam je svojom velikodušnom donacijom u iznosu od 55.000,00 kuna pomogla prikupiti dovoljan iznos sredstava za kupnju uređaja – zaključila  je inicijatorica modne revije dr. Željka Josić.

 

20190917_110355_HDR

 

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić zahvalio je na inicijativi saborskoj zastupnici dr. Željki Josić, Udruženju obrtnika Sisak, svim obrtnicima, kao i donatorima i sponzorima.

 

 

Pomagati zajednici u kojoj djelujemo, a posebice kada su u pitanju osjetljive skupine poput djece, jedan je od temeljnih postulata društveno odgovornog poslovanja C.I.O.S. Grupe. Duboka, sada već i duga povezanost s lokalnom zajednicom u Sisku i Županiji, daje nam za pravo reći da smo dio pa gotovo svih važnih projekata čiji je cilj unaprjeđenje kvalitete života naših sugrađanki i sugrađana. Donacija Općoj bolnici dr. Ivo Pedišićdijelić je tog mozaika, istaknuo je Boro Mioč, u ime C.I.O.S. Grupe.

„INA je posebno osjetljiva na najmlađe članove društva i ponosni smo svaki put kad možemo doprinijeti liječenju najmanjih pacijenata. Također, svake godine podupiremo razne projekte na području Sisačko-moslavačke županije te na taj način ulažemo u lokalnu zajednicu i pomažemo činiti život naših sugrađana boljim. Nadam se da će aparat koji smo danas uručili biti potreban što je moguće manjem broju djece, ali i da će pomoći svima kojima bude potreban“, izjavio je Damir Butković, direktor Rafinerije nafte Sisak, u ime kompanije INA – industrija nafte, d.d. koja je također jedan od sponzora.

 

20190917_111945_HDR

 

Organizatori su zahvalili  i  Euroherc osiguranju d.d. koje kontinuirano podržava sve aktivnosti. Svojim donacijama akciju su podržali i Applied Cermics,  PPS Majur, Udruga Treća dob, NI-AL,HIPP Croatia,  Hrvatske šume,  Hrvatska obrtnička komora, Gradske ljekarne Sisak i mnogi drugi.


 

 

Završena humanitarna akcija za sisački Odjel pedijatrije “Obrtnici za djecu”
0.00(0 glasova)
Komentara(0)