Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Završena humanitarna akcija za sisački Odjel pedijatrije “Obrtnici za djecu”

Odjel bogatiji za novi uređaj za održavanje vitalnih funkcija

Odjel bogatiji za novi uređaj za održavanje vitalnih funkcija

Udruženje obrtnika Sisak već je niz humanitarnih akcija usmjerilo upravo za Odjel pedijatrije sisačke OB dr. Ivo Pedišić, rekla je danas predsjednica ovoga udruženja Ivanka Čačić u prigodi završetka još jedne akcije.

 

20190917_105342_HDR

 

Podsjetimo, na modnoj reviji Obrtnici za djecu svoje je kreacije 17. lipnja predstavilo 12 dizajnerica i kreatorica s područja Sisačko-moslavačke županije, a samo zahvaljujući prodanim ulaznicama i majicama prikupljeno je 67.525,25 kuna.

Ostatak novca potrebnog za nabavku ovih skupocjenih  dijagnostičkih uređaja prikupljen je zahvaljujući donacijama i sponzorstvima.

 

 

20190917_105619_HDR

 

Naime, sisačka bolnica i Odjel pedijatrije od danas su bogatiji za novi uređaj za održavanje vitalnih funkcija koji uključuje monitor i defibrilator s popratnim nastavcima. Pojašnjava dr. Goran Kuzmac, voditelj Odjela pedijatrije

 

 

Humanitarna revija Obrtnici za djecu dokaz je da upravo ovakvim sinergijama građana i poslovnih subjekata možemo doprinijeti boljem i kvalitetnijem liječenju najmlađih pacijenata.

 

20190917_110501_HDR

 

Kao majka i liječnica dobro poznajem probleme malih pacijenata sisačke bolnice, od samog trenutka njihovog rođenja,  i uvijek ću svojim angažmanom činiti sve da im liječenje učinim najkvalitetnijim, bržim i ugodnijim, istaknula je dr. Željka Josić

 

 

Osobno  želim zahvaliti sve i jednoj osobi koja je kupnjom ulaznice za modnu reviju pomogla nabavku ovih uređaja . Zahvaljujem i svim sponzorima i donatorima koji su odlučili pomoći projektima koji se realiziraju u zajednicu u kojoj posluju i pomoći nam podignuti kvalitetu zdravstvene zaštite te nadam se kako će se i ubuduće odazvati našim akcijama.

Posebno zahvaljujemo tvrtki C.I.O.S. koja nam je svojom velikodušnom donacijom u iznosu od 55.000,00 kuna pomogla prikupiti dovoljan iznos sredstava za kupnju uređaja – zaključila  je inicijatorica modne revije dr. Željka Josić.

 

20190917_110355_HDR

 

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić zahvalio je na inicijativi saborskoj zastupnici dr. Željki Josić, Udruženju obrtnika Sisak, svim obrtnicima, kao i donatorima i sponzorima.

 

 

Pomagati zajednici u kojoj djelujemo, a posebice kada su u pitanju osjetljive skupine poput djece, jedan je od temeljnih postulata društveno odgovornog poslovanja C.I.O.S. Grupe. Duboka, sada već i duga povezanost s lokalnom zajednicom u Sisku i Županiji, daje nam za pravo reći da smo dio pa gotovo svih važnih projekata čiji je cilj unaprjeđenje kvalitete života naših sugrađanki i sugrađana. Donacija Općoj bolnici dr. Ivo Pedišićdijelić je tog mozaika, istaknuo je Boro Mioč, u ime C.I.O.S. Grupe.

„INA je posebno osjetljiva na najmlađe članove društva i ponosni smo svaki put kad možemo doprinijeti liječenju najmanjih pacijenata. Također, svake godine podupiremo razne projekte na području Sisačko-moslavačke županije te na taj način ulažemo u lokalnu zajednicu i pomažemo činiti život naših sugrađana boljim. Nadam se da će aparat koji smo danas uručili biti potreban što je moguće manjem broju djece, ali i da će pomoći svima kojima bude potreban“, izjavio je Damir Butković, direktor Rafinerije nafte Sisak, u ime kompanije INA – industrija nafte, d.d. koja je također jedan od sponzora.

 

20190917_111945_HDR

 

Organizatori su zahvalili  i  Euroherc osiguranju d.d. koje kontinuirano podržava sve aktivnosti. Svojim donacijama akciju su podržali i Applied Cermics,  PPS Majur, Udruga Treća dob, NI-AL,HIPP Croatia,  Hrvatske šume,  Hrvatska obrtnička komora, Gradske ljekarne Sisak i mnogi drugi.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.