Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Freestyle BMX show – Vrhunske BMX akrobacije u Sisku!

U subotu, 28. rujna na sisačkom Korzu

U subotu, 28. rujna na sisačkom Korzu

Grad Sisak i Zajednica sportskih udruga grada Siska pozivaju vas na Freestyle BMX show – Vrhunske BMX akrobacije u Sisku!

Izvođenje vrhunskih akrobatskih elementa na BMX-u Siščani i njihovi gosti imat će priliku vidjeti na prvom Freestyle BMX showu koji će se 28. rujna u 18 sati održati na Korzu.

Svoja umijeća i akrobacije predstavit će rođeni Siščanin Senad Grošić, svjetski prvak u BMX Freestyle-u. Naime, Senad Grošić jedno je od zaštitnih lica Red Bulla, a u svijetu Freestyle-a ostat će upamćen po svom triku “Bike flip” koji je izveo prvi u svijetu, a do tada se mislilo da je neizvediv.

Svoja umijeća pokazat će i Marin Ranteš koji je 2011. osvojio naslov najboljeg BMX biciklista u Hrvatskoj i od 2012. godine ima pokroviteljstvo Red Bulla. Freestyle BMX show organizira se u sklopu obilježavanja Europskog tjedna sporta i sufinanciran je sredstvima Europske unije.

Kako izvoditi akrobatske elemente na BMX-u svi zainteresirani moći će naučiti na Freestyle BMX workshopu u nedjelju, 29. rujna 2 u 12 sati u Skate parku na Ciglarskoj grabi.

 

870x470 web i facebook event


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.