župan žinić ivo

U prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 24. obljetnice Vojno redarstvene operacije “Oluja” sisačko-moslavački župan Ivo Žinić uputio je čestitku sljedećeg sadržaja:

“U prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 24. obljetnice Vojno redarstvene operacije “Oluja” s ponosom se sjećamo 5. kolovoza 1995. godine, dana kada je hrvatski narod pod hrvatskim stijegom, krenuo u završno ostvarenje stoljetnog sna o stvaranju samostalne i demokratske Republike Hrvatske.

Završetkom veličanstvene Vojno redarstvene operacije “Oluja” taj san je i ostvaren.

U spomen na taj veliki dan upućujem, s mojim zamjenicima Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom te predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić, iskrene čestitke za Dan pobjede i domovinske zahvalnost, Dan hrvatskih branitelja i 24. obljetnicu Vojno redarstvene operacije “Oluja”.

S dubokim poštovanjem prisjećamo se i odajemo počast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima kao i civilima koji su svoje živote trajno utkali u slobodu i neovisnost samostalne i suverene Republike Hrvatske.”


Županova čestitka u povodu 5. kolovoza
0.00(0 glasova)
Komentara(0)