Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Više od 300 sudionika natjecalo se na Novska RUN 2019

Medalje osvojili i Novljani

Medalje osvojili i Novljani

Dosad najposjećenija utrka NovskaRUN 2019. s preko 300 sudionika je gotova. Atletski klub Novska još jednom je pokazao kvalitetu u organizaciji sad već jednog od najvažnijih događaja u Novskoj. Sve je upotpunjeno bogatim startnim paketom, roštiljem, pivom i afterpartyjem s bendom Autsajders do kasnih sati.

 

RUN-47-novska-1

 

Ono što treba izdvojiti su pobjede Novljana. Ivan Maletić, atletičara iz Atletskog kluba Maksimir, otrčao je 16 km s vremenom 1:08:58. Prvo mjesto i ove godine zauzela je Novljanka Antonija Orlić, AK Sljeme, koja je otrčala 16 km za 1:21:08. Također, među ženama na 3 km prva je bila Dorotea Rajić, a trećeplasirana Lana Baić.

Kao i prošle godine utrka je imala i humanitarni značaj, prikupljena su sredstva od donacija građana i dijela kotizacija za utrku namijenjena su Udruzi „Kolibrići“ – udruzi roditelja vitalno ugrožene djece.

Uz pokroviteljstvo Grada Novske, sponzore, doprinos odvijanju trke dali su brojni volonteri, Planinarsko društvo „Zmajevac“, HGSS Stanica Novska, DVD Novska kao i medicinski tim Zavoda za hitnu medicinu SMŽ Ispostave Novska te TZ Grada Novske.

Sljedeća utrka u Novskoj na repertoaru je 20. listopada – “Za zdrave grudi se potrudi 2019. – Novska za nju”.

 

RUN-53-novska-1

RUN-55-novska-1

 

 

Foto: Novska.in


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.