Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Vanna snimila spot za novi singl “Kad smo se voljeli”

Novi studijski album “Izmiješane boje” Vanna najavljuje sjajnom brzom pjesmom

Novi studijski album “Izmiješane boje” Vanna najavljuje sjajnom brzom pjesmom

Novi studijski album “Izmiješane boje” Vanna najavljuje sjajnom brzom pjesmom vrlo moderne produkcije “Kad smo se voljeli” za koju je snimila video spot i otkrila malo drugačiji imidž koji je oduševio javnost. Vanna izgleda atraktivno, moćno i uvjerljivo, a takve su i pjesme s novog albuma.

Stihove za “Kad smo se voljeli” sama je napisala i uglazbila, a za aranžman i produkciju zaslužan je Goran Kovačić. Vanna je svoj autorski talent pretočila i u već dobro znane hit pjesme s dugoočekivanog albuma – naslovnu “Izmiješane boje”, “U tebi”, “Najbolji ljudi”, “Probaj”, “Lopov” te “Loš trenutak” koja će u mnogima izazvati uragan emocija.

 

 

“Pjesma je energična i zvuči optimistično iako tema daje naslutiti da baš i nije sve tako bajno, što smo pokazali u spotu u kojem mukotrpno penjanje po stijenama mladog para simbolizira životni put u dvoje kojemu je pokretačka snaga ljubav, a konačni cilj moraju otkriti sami. Ovu pjesmu kao i ostale s novog albuma krasi vrlo moderna produkcija za koju je zaslužan Goran Kovačić”, izjavila je Vanna.

Novi singl prati i atraktivan videospot u režiji Darija Lepoglavca s puno adrenalinskih scena penjanja po stijenama nimalo bezopasnog Kalnika čija simbolika dočarava tematiku pjesme.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.