Novi studijski album “Izmiješane boje” Vanna najavljuje sjajnom brzom pjesmom vrlo moderne produkcije “Kad smo se voljeli” za koju je snimila video spot i otkrila malo drugačiji imidž koji je oduševio javnost. Vanna izgleda atraktivno, moćno i uvjerljivo, a takve su i pjesme s novog albuma.

Stihove za “Kad smo se voljeli” sama je napisala i uglazbila, a za aranžman i produkciju zaslužan je Goran Kovačić. Vanna je svoj autorski talent pretočila i u već dobro znane hit pjesme s dugoočekivanog albuma – naslovnu “Izmiješane boje”, “U tebi”, “Najbolji ljudi”, “Probaj”, “Lopov” te “Loš trenutak” koja će u mnogima izazvati uragan emocija.

 

 

“Pjesma je energična i zvuči optimistično iako tema daje naslutiti da baš i nije sve tako bajno, što smo pokazali u spotu u kojem mukotrpno penjanje po stijenama mladog para simbolizira životni put u dvoje kojemu je pokretačka snaga ljubav, a konačni cilj moraju otkriti sami. Ovu pjesmu kao i ostale s novog albuma krasi vrlo moderna produkcija za koju je zaslužan Goran Kovačić”, izjavila je Vanna.

Novi singl prati i atraktivan videospot u režiji Darija Lepoglavca s puno adrenalinskih scena penjanja po stijenama nimalo bezopasnog Kalnika čija simbolika dočarava tematiku pjesme.


 

Vanna snimila spot za novi singl “Kad smo se voljeli”
5.00(1 glas)
Komentara(0)