Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

U PU sisačko-moslavačkoj primljeno 27 novih policajaca

Svi su raspoređeni na poslove granične i temeljne policije

Svi su raspoređeni na poslove granične i temeljne policije

Danas, 1. kolovoza, u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj upriličena je dodjela rješenja za 27 polaznika koji su završili Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2018./2019. Polaznici ovog 14. naraštaja na Policijskoj školi “Josip Jović” obrazovanje su započeli u listopadu prošle godine, a završili ga 13. srpnja ove godine svečanom prisegom na Policijskoj akademiji.

 

slika 4

 

Polaznici su u ovu Policijsku upravu primljeni u svojstvu vježbenika i s radom započinju danas. Svi su raspoređeni na poslove granične i temeljne policije, a svoju šestomjesečnu vježbeničku praksu odraditi će u nekoliko različitih policijskih postaja, gdje će stjecati znanja granične, temeljne i interventne policije.

Načelnik Policijske uprave Luka Pešut mladim policajcima je uručio rješenja te im poručio da što bolje i kvalitetnije iskoriste znanje stečeno na Policijskoj akademiji te da se svakodnevno usavršavaju uz svoje starije kolege i mentore. Kako je policijski posao vrlo zahtjevan, načelnik im je poručio da im on sa svojim suradnicima uvijek stoji na raspolaganju za svaku vrstu pomoći.

 

slika 2


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.