Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Sisačke Kupske noći – program uz rijeku koja teče samim središtem grada

Šetnica Slave Striegla od 30. kolovoza do 1. rujna 2019.

Šetnica Slave Striegla od 30. kolovoza do 1. rujna 2019.

Jedna od najznačajnijih turističkih manifestacija grada Siska – Kupske noći najavljena je danas na tiskovnoj konferenciji  koju je organizirala Turistička zajednica grada Siska. Uz Turističku zajednicu u organizaciju ove manifestacije uključene su brojne udruge i ustanove, a cilj je popularizirati rijeku Kupu kroz raznovrstan i zanimljiv program.

Mirjana Lahovsky Žličarić, direktorica TZ grada Siska:

 

 

Kao generalni sponzor i ove se godine uključila INA. Direktor sisačke Rafinerije Damir Butković

 

 

IMG_4471

 

Nositelj i ovogodišnje Kupske alke, koja je dio programa Kupskih noći, je Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Klub Vrbina. Više Dubravko Habulin:

 

 

Udruga lađara grada Siska nositelj je programa tradicionalne “Šikljade”. I ove godine u šikljadu će uz domaće posade biti uključen velik broj posada iz cijele Hrvatske najavljuje Saša Zeljug

 

 

Air show najavio je na tiskovnoj konferenciji  Emir Fetibegović iz Aero kluba Sisak

 

 

Kupske noći su trodnevna manifestacija, a ove će se godine na Šetnici Slave Striegla održati od petka 30. kolovoza do nedjelje, 01. rujna.

Za petak i subotu planirani su i večernji konceri na palubi broda Biokovo, u petak Vokalnog ansambla Lipe, a subotu Klape Rišpet. Sve će biti popraćeno i puštanjem svjetlećih lampiona, te  tradicionalnim vatrometom.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.