Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Potpore za tvrtke u gaming industriji

Gaming developerima u 2019. dodijeljeno 780 tisuća kuna

Gaming developerima u 2019. dodijeljeno 780 tisuća kuna

Prema nedavnoj objavi Ministarstva gospodarstva i Hrvatske obrtničke komore, Grad Novska jedan je od najuspješnijih po broju otvorenih obrta. Novi doprinos tome je i potpisivanje Ugovora o dodjeli nepovratnih sredstava s vlasnicima gaming tvrtki u Poduzetničkom inkubatoru PISMO.

 

GAMING_UGOVOR_1_50

 

Ugovore o dodjeli financijskih sredstava u visini od 520 tisuća kuna s vlasnicima 8 tvrtki potpisao je gradonačelnik  Marin Piletić. Potpisivanjem ovih Ugovora kroz Mjeru 2., Podmjeru 2.2, za gaming industriju od početka 2019. godine ukupno je dodijeljeno 780 tisuća kuna.

Također, važno je spomenuti da Grad Novska posebno potiče i poduzetnike početnike, za što je ove godine dodijeljeno 750 tisuća i 55 kuna.

 

GAMING_UGOVOR_4_50

 

„Sredstva Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Grada Novske u visini od 100 tisuća kuna veliki su poticaj poduzetnicima početnicima. Time su otvorena 53 nova obrta s preko osamdeset novih radnih mjesta, čemu treba pridodati i zaposlene u tvrtkama Poduzetničkog inkubatora PISMO“ – zaključio je gradonačelnik Marin Piletić.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.