Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Radovi II. faze nove kutinske šetnice teku prema kraju

“Krajnji cilj nam je spojiti Dom u Repušnici sa Domom u Kutinskoj Slatini“

"Krajnji cilj nam je spojiti Dom u Repušnici sa Domom u Kutinskoj Slatini“

Radovi II. faze nove kutinske šetnice,  koja je izgrađena na potezu od Radićeve ulice do OŠ Vladimira Vidrića, te seže do ciglenog mosta preko Kutinice, bliže se kraju. Kako bi se uvjerio u kvalitetu i napredak istih, Zlatko Babić, gradonačelnik Grada Kutine obišao ih je sa pročelnikom UO za komunalnu djelatnost Eduardom Gelešićem.

 

IMG_5802

 

Babić  je iskazao zadovoljstvo dosadašnjom dinamikom radova te istaknuo da se do službenog završetka šetnice iščekuje isporuka pola dužine ograde, postavljanje urbane opreme i horizontalne signalizacije.

 

 

“U planu je i uređenje šetnice u Parku 56. bojne, koja će se uz rijeku Kutinicu protezati do mosta za skretanje na gradski bazen, a za koju je ovih dana završen idejni projekt. “

 

 

 

IMG_5815

IMG_5819

IMG_5821

 

Pročelnik za komunalnu djelatnost Grada Kutine, Eduard Gelešić rekao je kako će na drugoj fazi šetnice dugoj 320 metara i širokoj 3 metra biti 8 proširenja odnosno odmorišta za klupe s koševima, a u cijeloj priči vodit će se briga i o kućnim ljubimcima.

Dodao je kako je u završnoj fazi i projektiranje idejnog projekta za most, a građevinska dozvola očekuje se sljedeće godine kada bi bio moguć i početak gradnje.

 

 

Dodajmo kako se službeni završetak ove dionice šetnice i preuzimanje radova očekuje kroz 2-3 tjedna, odnosno sredinom kolovoza.

 

IMG_5807

IMG_5805

IMG_5823

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.