IMG_5616

Vladajuća koalicija u Kutini, na polovici mandata ispunila je dvije trećine predizbornog programa. Na tiskovnoj  konferenciji koalicije na vlasti istaknuo je to gradonačelnik Grada Kutine i predsjednik HDZ-a Kutina Zlatko Babić.

 

 

Gradonačelnik Kutine od presudne važnosti za gospodarstvo istaknuo je očuvanje proizvodnje u Petrokemiji te je zahvalio Vladi RH i premijeru Andreju Plenkoviću na spašavanju Petrokemije, a kao najveći projekt u gospodarskoj obnovi, s obzirom na njegovu važnost za poboljšanje kvalitete življenja i standarda građana na cijelom području Grada Kutine, istaknuo je projekt Aglomeracija Kutina.

 

 

IMG_5594

 

Davor Kljakić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Kutine i predsjednik HSLS-a Kutina naglasio je kako je gospodarska obnova u fokusu rada koalicije na vlasti, jer je gospodarstvo temelj svakog drugo razvoja i napretka Kutine, infrastrukturnog, kulturnog, društvenog.

“Mislim da ova koalicija koja je dvije godine radila i postigla dobre rezultate, nastavit će u istom sastavu i slijedeće dvije godine, te će zajedno dočekati i slijedeće lokalne izbore” – istaknuo je Kljakić dodavši

 

 

 

IMG_5602

 

Zamjenik gradonačelnika Damir Markuš, predsjednik HSP-a Velimir Kvesić Kutina, izrazio je zadovoljstvo brigom Grada o hrvatskim braniteljima.

 

 

 

IMG_5595

 

U koaliciji na vlasti u Kutini su stranke: HDZ, HSLS, HSP Velimir Kvesić Kutina, HSP Ante Starčević i Hrvatska stranka umirovljenika. Nakon izbora koaliciji na vlasti pridružili su se i vijećnici Mosta zbog programa gospodarske i demografske obnove, rekao je gradski vijećnik Ivica Glibo.

 

 

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić izrazio je zadovoljstvo odnosima i radom unutar koalicije na vlasti.

 

 

Predstavnici vladajućih stranaka poručili su kako će i u iduće dvije godine raditi na dobrobit svih građana Grada Kutine te su izrazili uvjerenje kako će ih takav rad uvesti i u drugi mandat na vlasti u Gradu Kutini.

 

 

IMG_5589

IMG_5584

IMG_5585

Kutinska koalicija na vlasti uspješno provodi predizborni program
5.00(1 glas)
Komentara(0)