Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Rekonstrukcija dviju nerazvrstanih cesta na području Nove i Stare Subocke

Potpisani Ugovori s izvođačima

Potpisani Ugovori s izvođačima

Ulice, Torine u Novoj Subockoj i odvojak u Staroj Subockoj, uskoro će dobiti asfalt.  Ugovor o radovima, rekonstrukciji ulica  ova dva prigradska naselja,  s predstavnicima tvrtke za cestogradnju Strabag, potpisao je gradonačelnik Novske  Marin Piletić.

Cijena radova asfaltiranja nerazvrstane cesta, odvojka u Staroj Subockoj je 253 tisuće kuna bez PDV-a, a ulice Torine u Novoj Subockoj 180 tisuća + PDV.

 

CESTA_UGOVOR_ (6)

 

Kako je u prigodi potpisivanja novih ugovora o uređenju ulica u Staroj i Novoj Subockoj rekao gradonačelnik, u zadnjih dvije godine uložena su značajna sredstva u cestovnu infrastrukturu na području Grada Novske.

 

CESTA_UGOVOR_ (4)(1)

 

Osim nerazvrstanih  cesta i ulica,  uskoro slijedi i rekonstrukcija  županijske ceste od Plesma prema Staroj Subockoj, Ugovor o izvođenju radova  je već potpisan sa  Županijskom upravom  za ceste  kao i za radove na krivini između Novske i Starog Grabovca.

 

 

Dodajmo kakko je nedavno u promet pušteno  1,8 kilometra ceste kroz Staru Subocku s odvojcima, a u Novoj Subockoj još prošle godine završeno je i uređenje Selska ulica u Novoj Subockoj.

 

CESTA_UGOVOR_ (2)

 


 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.