Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Humanitarna modna revija “Obrtnici za djecu”

Restoran “Stari grad” Sisak, 17.06. u 19:30

Restoran "Stari grad" Sisak, 17.06. u 19:30

Udruženje obrtnika Sisak organizator je humanitarne modne revije ˝Obrtnici za djecu˝ koja će se održati u ponedjeljak 17. lipnja 2019. godine s početkom u 19,30 sati u restoranu „Stari grad“ Sisak.

Sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namijenjena su za nabavu monitora za nadzor vitalnih funkcija potrebnog Odjela pedijatrije Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“. Humanitarna akcija pokrenuta je na inicijativu dr. Željke Josić, koja je i glavni suorganizator ovog događanja.

 

 

Ovaj je uređaj itekako bitan, napominje dr. Josić, dodajući kako godišnje se transportira u prosjeku između 15-ero i 20-ero djece, a koriste ga i djeca na Odjelu.

 

 

Ova humanitarna akcija je dodana vrijednost za sve obrtnice, krojačice. One će izaći iz svojih radnji i predstaviti haljine koje su ustupile za ovu plemenitu svrhu.

 

 

Svaka sekunda je važna za dijagnosticiranje stanja djeteta, podržite ovu humanitarnu akciju, kupnjom ulaznice  u Salonu za uljepšavanje „Viktorija“, Frizerskom i brijačkom obrtu za muškarce „Ivančica“, te AMK – knjižari i papirnici, podržite nabavku uređaja za pedijatriju.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.