Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

6 medalja za atletičare JAK-a na Pojedinačnom prvenstvu Kvarnerske lige

Postignut i niz osobnih rekorda

Postignut i niz osobnih rekorda

Na Pojedinačnom prvenstvu Kvarnerske lige u Rijeci u konkurenciji mlađih i starijih kadeta i kadetkinja, članovi JAK-a iz Jasenovca osvojili su 6 medalja postignuvši i niz  osobnih rekorda.

Zlato i srebro osvojila je Lana Radulović kod mlađih kadetkinja – bila je prva na 400m i druga na 200m prepone, u obje discipline je postavila osobne rekorde. Jednako uspješan bio je i Viktor Barešić – pobijedio je u bacanju kugle a drugi je bio u skoku u dalj. Brončane medalje osvojili su u skoku u dalj Jurica Movrić kod kadeta i Patrik Krmpotić kod mlađih kadeta. Anika Šepović bila je 5. na 300m a Karla Glavinić 4. na 100m prepone kod kadetkinja.

 

lana

 

“Ovo nam je natjecnje poslužilo kao priprema za Prvenstvo Hrvatske koje će se održati slijedeći vikend u Splitu – trenutno je Viktor 3. na hrvatskoj rang listi u bacanju kugle, a Lana 4. na 200 prepone, znatno su ovdje popravili svoje osobne rekorde” ističe trener Nevena  Šepović. Dodajmo kako JAK sutra  očekuje miting u Slavonskom Brodu  na kojem će nastupiti sa dvadesetak natjecatelja.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.